Молитви Миколі Чудотворцю [сильні молитви]

  1. Молитва Миколі Чудотворцю змінює долю
  2. Молитва Святителю Миколі про допомогу в роботі
  3. Молитва Миколі про допомогу в грошах
  4. Молитва Миколі Чудотворцю про позбавлення від боргів
  5. Молитва Святому Миколаю в дорогу
  6. Молитва Миколі Чудотворцю на торгівлю
  7. Молитва Миколи Угодника про заміжжя
  8. Молитва дівчини про власне заміжжя.
  9. Молитва Миколи Угодника про заміжжя дочки.
  10. Молитва Святому Миколаю про зцілення
  11. Молитва Миколи Угодника за здоров'я хворого
  12. Молитва Миколі Чудотворцю за дітей (за сина, дочку)
  13. Молитва про здоров'я дітей
  14. Молитва Миколі Чудотворцю за дочку
  15. Молитва Миколі про дарування дітей:
  16. Подячна молитва Миколи Угодника

Микола Чудотворець - один з найбільш шанованих святих у Православ'ї Микола Чудотворець - один з найбільш шанованих святих у Православ'ї. Молитви Миколі Чудотворцю мають особливу силу. Микола Чудотворець також відомий як Микола Угодник, Микола Мирлікійський, або Святитель Микола.

Святий Миколай шанується як Чудотворець. Він є покровителем тим, хто знаходиться в дорозі (не дарма Молитва в дорогу Миколи Угодника - одна з найсильніших). Святитель Миколай також вважається покровителем дітей.

До Миколаю Чудотворцю прийнято звертатися за допомогою в наступних випадках:

  • при душевні терзання і тілесних болях;
  • для здоров'я і благополуччя дітей;
  • при проблемах на службі,
  • при незаконному засудженні і покаранні;
  • перед далекою поїздкою.

На нашому сайті ви можете прочитати, а також прослухати аудіозаписи найсильніших молитов Миколі Чудотворцю.

Зміст статті (натисніть на посилання, щоб перейти до потрібної молитві)

Молитва Миколі Чудотворцю змінює долю

Про молитві: Вважається, що молитва Миколаю Чудотворцю змінює долю досить сильна для того, щоб допомогти людині кардинальним чином змінити своє життя на краще. Молитва ще називається сорокаденний, так як читати її слід протягом 40 днів.

ЯК ЧИТАТИ МОЛИТВУ: Читати молитву Миколі Чудотворцю змінює долю потрібно неодмінно 40 днів поспіль. Якщо в якийсь день ви пропустили прочитання молитви, то доведеться починати заново.

Молитися краще перед іконою Святого Миколая Чудотворця в повній самоті. Під час прочитання молитви необхідно бути щирим.

http://bibliya-online.ru/wp-content/uploads/2018/07/Molitva-Nikolayu-CHudotvorcu-izmenyayushhaya-sudbu-za-40-dney.mp3

ТЕКСТ МОЛИТВИ ПРО ЗМІНУ ДОЛІ ЗА 40 ДНІВ

Возбранна чудотворче і неабиякий угоднику Христовий Отче Миколаю! Миру всьому виділяючи многценное милості миро і невичерпне чудес море, фортеці духовні уставляеші, і я хвалю тебе любовцю, преблаженний Святителю Миколаю ти ж бо маючи сміливість перед Господом, отвсякіх ма лих свободи, та покликом до тебе: Радуйся, Миколаю, великий чудотворче, радуйся , Миколу, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче!

Ангела чином, земного Сущани єством яви всього творіння Творця; благоплодную бо доброту душі твоєї передбачивши, преблаженний Миколу, навчи всіх волає тобі так:

Радуйся, у шатах ангельських народжений, якоже у плоті чистий радуйся, і водою і вогнем хрещений, яко же у плоті свят. Радуйся, народженням своїм батьків удівівий; радуйся, силу душевну абие після різдва явив. Радуйся, сад землі обітниці, радуйся, кольорі Божественного насаджень. Радуйся, лозо доброчесна винограду Христового; радуйся, древо чудоточное раю Ісусового. Радуйся, Крін райського прозабенія; радуйся, миро Христового пахощів. Радуйся, бо через тебе відганяючи ридання радуйся бо через тебе приноситься радість. Радуйся, Миколаю, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче!

Радуйся, образі ягнят і пастирів; радуйся, святе очистилище моралі. Радуйся, чеснот великих вмістилище; радуйся, святині чисте і чесне житло! Радуйся, світила всесвітлий і вселюбімий; радуйся, світлі златозарний і невинний! Радуйся, гідний Ангелів співрозмовнику; радуйся, добрий чоловіків наставниче! Радуйся, правило віри благочестивої; радуйся, образі лагідності духовні! Радуйся, бо через тебе від пристрастей тілесних позбавляємося; радуйся, бо через тебе слодостей духовних сповнюємося! Радуйся, Миколаю, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче!

Радуйся, позбавлення від смутку; радуйся, подаяння благодаті. Радуйся, Нечай зол прогонителю; радуйся, бажаних благих насаджувачу. Радуйся, швидкий утішнику в біді сущих; радуйся, страшний наказателю обідящіх. Радуйся, чудес безодня, Богом ізліянних; радуйся, закону Христового скрижаль Богом писана. Радуйся, міцне подають зведення; радуйся, право стоять твердження. Радуйся, бо через тебе всяка лестощі оголюється; радуйся, бо через тебе всяка істина збувається. Радуйся, Миколаю, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче!

Радуйся, всяких зцілень джерело; радуйся, лютее стражденних помічнику! Радуйся, зорі, сяюча в нощи гріховної блукаючим; радуйся, росо неботочная в зноі праць сущим! Радуйся, подова вимагає благостроеніе; радуйся, уготовляяй тим, хто просить достаток! Радуйся, багато разів прохання про це попереджую; радуйся, старим сивині силу оновлюй! Радуйся, багатьох помилок від шляху істинного викривачу; радуйся, тайн Божих вірний служителю. Радуйся, бо через тебе заздрість топтатимуть; радуйся, бо через тебе гречної житіє виправляємо. Радуйся, Миколаю, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче!

Радуйся, від убозтва вічного вилучали; радуйся, багатство нетлінне подаєш! Радуйся, брашно негіблющее голодним правди; радуйся, пиття невичерпне спраглим життя! Радуйся, від заколоту і лайки соблюдаяй; радуйся, від уз і полону освобождаяй! Радуйся, преславне в бідах заступниче; радуйся, превеликий в спокусах захиснику! Радуйся, Миколаю, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче!

Радуйся, осяяння Трісолнечнаго світла; радуйся, зоре незаходимого сонця! Радуйся, свічці, Божественним полум'ям запалюванні; Радуйся, бо погасив єси бісівський полум'я нечестя! Радуйся, блискавко, єресі пожігающая; радуйся, грім, страхітливий спокушають! Радуйся, істинного научітелю розуму; радуйся, таїнственного із'явітелю розуму! Радуйся, бо через тебе потоптане поклоніння тварі; Радуйся, бо тобою навчимося поклонятися Творцеві в Троїце! Радуйся, Миколаю, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче!

Радуйся, всіх чеснот зерцало; радуйся, всіх, хто до тебе міцне забрало! Радуйся, після Бога і Богородиці, все наше уповання; радуйся, тілес наших здравіє і душ порятунок! Радуйся, бо через тебе від вічної смерті звільняємося; радуйся, бо через тебе бесконечния життя сподобляються! Радуйся, Миколаю, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче!

О, пресвітлий і пречудний отче Миколаю, розраду всіх скорботних, нинішнє наше прийми жертву, і від геєни позбавитися нам Господа умоли, богопріятним твоїм клопотанням, щоб з тобою Славимо: Алілуя, Алілуя, Алілуя, Алілуя!

Возбранна чудотворче і неабиякий угоднику Христовий Отче Миколаю! Миру всьому виділяючи многценное милості миро і невичерпне чудес море, фортеці духовні уставляеші, і я хвалю тебе любовцю, преблаженний Святителю Миколаю ти ж бо маючи сміливість перед Господом, від усяких ма лих звільни, та покликом до тебе: Радуйся, Миколаю, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче!

Молитва Святителю Миколі про допомогу в роботі

Про молитві: Молитва допоможе вам впоратися з проблемами на роботі. Вона також допоможе знайти роботу. Корисно читати молитву Миколі Чудотворцю про допомогу в роботі, якщо ви плануєте починати власну справу. Вважається, що молитва допомагає налагодити відносини з колегами і керівництвом, а також може допомогти в просуванні по службі.

ЯК ЧИТАТИ МОЛИТВУ: Молитися Святому Миколаю про допомогу в роботі допустимо і в храмі, і вдома перед іконою з його ликом. Просити можна не тільки за себе, але і за інших.

ТЕКСТ молитви:

Святий Миколай Чудотворець, захисник і благодійник. Очисти мою душу від пріставучий заздрості і злоби поганих людей. Коли робота не йде на лад по окаянному наміру, ворогів не карати, а допоможи їм впорається зі смутою в душі. Коли сажа на мені гріховна, щиро каюсь і прошу чудодійною допомоги в роботі праведної. Пошли мені роботу по совісті, а зарплату за працею. Нехай буде так. амінь

Ще один варіант молитви для тих, хто знаходиться в пошуках роботи.

Молитва Миколі про допомогу в грошах

Про молитві: Молитва Миколі Чудотворцю про допомогу в грошах допоможе виключно в тих випадках, коли гроші вам потрібні на добру справу. Це молитва від тривоги за майбутнє.

ЯК ЧИТАТИ МОЛИТВУ: Звертатися до Святителю Миколі за допомогою в грошах потрібно щодня, і ви будете нагороджені за терпіння. Бажано читати молитву вранці, перед роботою. Рекомендується також після робочого дня подякувати святого. Молитва додасть вам впевненості в собі, але ж тільки впевнений в собі людина здатна добитися успіху.

http://bibliya-online.ru/wp-content/uploads/2018/07/Molitva-Nikolayu-o-pomoshhi-v-dengakh.mp3

ТЕКСТ молитви:

Про добрий наш пастирю і богомудрий наставниче, святителю Христовий Миколу! Почуй нас грішних (імена), що моляться тобі і закликають на допомогу швидке заступництво твоє: дивись нас немічних, звідусіль схоплять, всякого блага позбавлених і розумом від малодушності потьмарених. Попильнуйте, угоднику Божий, не залиш нас в гріховних полоні бити, та не будемо в радість ворогом нашим і не помремо в лукавих діянь наших. Моли про нас недостойних Творче нашого і Владику, Емуже ти зі безтілесними лики предстоіші: милостива до нас сотвори Бога нашого в нинішньому житії і в майбутньому веце, та не віддасть нам по справою нашим і по нечистоті сердець наших, але по Своїй благості віддасть нам.

На твоє бо клопотання уповающе, твоїм заступництвом хвалимось, твоє заступництво на допомогу закликаємо і до пресвятому образу твоєму припадаючи допомоги просимо: спаси нас, угоднику Христовий, від зол знаходять на нас, та заради святих твоїх молитва не обійме нас напасти і не загрузнемо в безодні гріховність і в багні пристрастей наших.

Моли, святителю Христовий Миколу, Христа Бога нашого, нехай дасть нам мирне житіє і відпущення гріхів, душам же нашим порятунок і велику милість, нині і повсякчас, і на віки віків. амінь

Молитва Миколі Чудотворцю про позбавлення від боргів

Про молитві: Сильна молитва Миколи Угодника від боргів допоможе вибратися з «боргової ями». Потрібно усвідомлювати, що борги послані вам як випробування. Молитва на повернення боргу допоможе не скинути з плечей важку ношу матеріальної відповідальності.

ЯК ЧИТАТИ МОЛИТВУ: Читаючи молитву, необхідно відмовитися від гордині і бути смиренним. Молитва повинна бути схожим на щирий розмова людини з Святителем Миколою. Ваша молитва - це відверта прохання про допомогу.

ТЕКСТ молитви:

Чудотворець Миколай, Божий Угодник.

Допоможи мені в журбі бідняцькій, і спаси від смерті пекельної.

Я працюю, але борги залишаються, від безгрошів'я нерви здають.

Благаю, отруєнь всі напасті, душі наші в Божественної влади.

Хай буде воля твоя.

Амінь.

Молитва Святому Миколаю в дорогу

Про молитві: Молитва Миколі Чудотворцю в дорогу читається тоді, коли вам або кому-небудь з близьких чекає далека дорога. Як вже говорилося раніше, Святитель Миколай є покровителем тих. Хто перебуває в шляху.

ЯК ЧИТАТИ МОЛИТВУ: Молитва читається безпосередньо перед відправкою. З собою в дорогу також не завадить взяти ікону Миколи Чудотворця.

ТЕКСТ молитви:

О, Всесвятий Миколу, догоджаючи преізрядний Господній, теплий наш заступнику, і всюди в скорботах швидкий помічнику!

Помози мені грішному і смутному в цьому сем житії, умоли Господа Бога дарував ми залишення всіх моїх гріхів, еліко згрішив від юності моєї, у всьому житії моєму, справою, словом, помислом і всіма моїми почуттями; і під кінець душі моєї допоможи мені окаянному, умоли Господа Бога, всього творіння Творче, избавити ма повітряних митарств і вічних мук: так завжди прославляю Отця і Сина і Святого Духа, і твоє милостиво предстательство, нині і повсякчас, і на віки віків.

Амінь.

Молитва Миколі Чудотворцю на торгівлю

Про молитві: Торгівля вважається нормальним гідним заняттям для православної людини за умови, що ведеться торгівля по совісті і без обману. Молитва Миколи Угодника про гарну торгівлі вважається однією з найсильніших.

ЯК ЧИТАТИ МОЛИТВУ: Ваші помисли в молитві повинні бути чисті. Якщо вами рухає виключно жадібність і корисливість, молитва вам не допоможе. Буде добре, якщо ви ясно уявляєте, на які благі цілі ви витратите зароблені на торгівлі гроші.

ТЕКСТ молитви:

Заступник наш, Святий Миколай Чудотворець! Кличу до чудодійної допомоги твоєї. Нехай починання в торгівлі успішно відбудуться, а випробування як дим розчиняться. Нехай удача ліпиться, конкуренти не сердяться. Якщо заздрісник з'явиться, наміри його нехай розваляться. Каюсь у всіх гріхах моїх, молюся про захист твоєї. Так зостануться сила і милосердя твої зі мною і в прикрості, і в радості. Амінь.

Молитва Миколи Угодника про заміжжя

Про молитві: Молитва до Святого про заміжжя читається самою дівчиною або її матір'ю.

ЯК ЧИТАТИ МОЛИТВУ: До молитви Миколи Угодника потрібно підготуватися. Потрібно підійти до молитви не тільки з чистою душею, а й з чистим тілом - тобто необхідно помитися і надіти чистий одяг. Якщо ви молитесь не в храмі, а в будинку, рекомендовано перед молитвою вимити підлогу в приміщенні.

Молитва про заміжжя читається на самоті.

ТЕКСТ молитви:

Молитва дівчини про власне заміжжя.

Про Всесвятий Миколу, догоджаючи преізрядний Господній!

За життя ти ніколи і нікому не відмовляв в проханнях,

Так не відмов рабу Божу (ім'я дівчини бажає вийти заміж).

Пошли ж милість свою і проси Господа про швидке моє заміжжя.

Віддаюся на волю Господню і уповаю на милість Його. амінь

Молитва Миколи Угодника про заміжжя дочки.

Надіюсь на тебе, Чудотворець Миколай, і прошу за улюблене чадо. Допоможи моїй дочці зустріти обранця - чесного, вірного, доброго і мірного. Захисти мою дочку від заміжжя грішного, хтивого, бісівського і недбалого. Хай буде воля твоя. Амінь.

Молитва Святому Миколаю про зцілення

Про молитві: Молитва Миколі Чудотворцю про зцілення дуже сильна. Якщо читати її від душі, вона допоможе не тільки полегшити стан хворого, але і налаштує його на повне одужання.

ЯК ЧИТАТИ МОЛИТВУ: Читати молитву можна в храмі або будинку перед іконою Миколи Чудотворця. Перед іконами під час молитви запалюють свічку.

ТЕКСТ молитви:

Усякої утоли хвороби, великий наш заступниче Миколу, розчиняючи благодатна лікування, усолоджує душі наша, серця ж звеселяючий всіх старанно до допомоги твоєї притекающих переконуємо, а Богові кричущих: Алилуя.

Ветія суемудренния нечестивих бачимо тобою посрамленния, богомудрий отче Миколаю: Арія бо хульніка, разделяюща Божество, і Савелія, смешающа Святу Трійцю, препрел, нас же в Православ'ї зміцнив єси. Цього ради співаємо тобі так: Радуйся, щиті, защіщаяй благочестя; радуйся, мечу, посекаяй злочестіе.

Радуйся, учителю Божественних повелінь; радуйся, згубникові богопротивних навчань.

Радуйся, Лествиця, Богом затверджена, бо нею йдемо до неба; радуйся, покриві, Богом будівель, імже покриваються мнози.

Радуйся, немудрих умудрівий твоїми словес; радуйся, ледачих подвігнув твоїми звичаї.

Радуйся, світлішає заповідей Божих невгасима; радуйся, промені виправдань Господніх пресвітла.

Радуйся, бо вченням твоїм журяться єретичні глави; Радуйся, бо тобою вірні сподобляються слави.

Радуйся, Миколаю, великий чудотворче.

Молитва Миколи Угодника за здоров'я хворого

Про молитві: Чудотворна молитва Миколі за здоров'я хворого дуже сильна і допомагає в лікуванні. Давно доведено, що щира віра здатна вилікувати не тільки душу, а й тіло.

ЯК ЧИТАТИ МОЛИТВУ: З Богом у серці можна протистояти найстрашнішим хворобам, тому читати молитву потрібно з чистою душею і вірою.

ТЕКСТ молитви:

Святий Миколай Чудотворець, Спаситель наших душ, що заблукали.

Звертаємося до тебе з уклінним проханням в хвороби і немочі.

Усунь від (ім'я) псування і тяжка недуга.

Відпусти (ім'я) всі гріхи, які стали причиною настільки тяжких страждань.

Прийми каяття недужого і його близьких.

Нехай всі хвороби покинуть його тлінне тіло і прибуде незламне здоров'я і благодать.

Нехай Господь через тебе почує нашу смиренну прохання і не засудить її.

Попроси, про святителя Микола, щоб всі негаразди відпустили і хвороби покинули назавжди.

На все твоя воля.

Амінь.

Молитва Миколі Чудотворцю за дітей (за сина, дочку)

Про добрий наш пастир і наставник, Христов Миколі!

Вислухай мову мою, про рідний моєму чоловічка, дитятку моєму (ім'я)!

Закликаю до допомоги Тебе, йому немічному, легкодухістю затьмарене допоможи.

Не покинь його в гріховному полоні, серед лукавих діянь!

Моли про нас Творця нашого, Владику!

Щоб житіє раба Божого в чистоті і спокої помислів йшло, щоб щастя і мир з ним в ногу ступали, щоб всі проблеми і негоди стороною обійшли.

А ті, що вже трапилися, шкоди не завдали!

На Твоє клопотання я надіюсь, на Твоє заступництво!

Амінь!

Молитва про здоров'я дітей

О, пресвятої Божий Угодник - Святий Миколай Чудотворець.

Даруй милість на одужання мого улюбленого чада.

Прошу, прости мені гріховну скорботу і не гнівайся на мене за невігластво.

Амінь.

Ще одна молитва для матері, яка турбується про долю сина.

Молитва Миколі Чудотворцю за дочку

Молитва Миколі Чудотворцю за дочку

Молитва Миколі про дарування дітей:

Про молитві: Народження дитини - головна подія в житті будь-якої сім'ї. Багато, однак, стикаються з проблемами в цьому відношенні. Будучи покровителем дітей, Святий Миколай Угодник - саме той, до кого слід направляти свої молитви про дарування дитини.

ЯК ЧИТАТИ МОЛИТВУ: Найважливіше при читанні будь-якої молитви - це позитивний настрій і щира віра.

http://bibliya-online.ru/wp-content/uploads/2018/07/Molitva-SVYATITELYU-NIKOLAYU-CHUDOTVORCU-o-pomoshhi.mp3

ТЕКСТ молитви:

О, Всесвятий Миколу, догоджаючи преізрядний Господній, теплий наш заступнику, і всюди в скорботах швидкий помічнику!

Помози мені, грішному і смутному, в цьому сем житії, умоли Господа Бога дарував ми залишення всіх моїх гріхів, еліко згрішив від юності моєї, у всьому житії моєму, справою, словом, помислом і всіма моїми почуттями.

І під кінець душі моєї допоможи мені окаянному, умоли Господа Бога, всього творіння Творче, избавити ма повітряних митарств і вічної муки.

Так завжди прославляю Отця і Сина і Святого Духа, і твоє милостиво предстательство, нині, і повсякчас, і на віки віків.

амінь

Подячна молитва Миколи Угодника

Про молитві: Якщо ви раніше зверталися з молитвою до Миколи Чудотворця, і Святий допоміг вам, обов'язково кілька разів прочитайте подячну молитву Миколи Угодника.

ЯК ЧИТАТИ МОЛИТВУ: Головне в цій молитві - ваша щира подяка Святому. Читати подячну молитву потрібно перед ликом Святого Миколи в храмі або будинку.

ТЕКСТ молитви:

Миколу догоджаючи! До тебе як до вчителя і пастиря я звертаюся з вірою і повагою, з любов'ю і пошаною. Подячні слова тобі направляю, за життя благополучну молю. Спасибі величезне тобі кажу, на милість уповаю та на прощення. За гріхи, за думки, так за помисли. Як помилував ти всіх грішних, так і мене помилуй. Від випробувань страшних захисти та від смерті марною. амінь

Пам'ятайте, молитися святому Миколаю можна і своїми словами. Головне - ваші щирі почуття і віра.